Winkelwagen

Bestellen bij HER&DER- Betaalmethoden
- Verzendkosten
- Privacy Policy


Betaalmethoden

Betalen bij HER&DER kunst kan op één manier:

Vooruitbetalen via de bank
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van HER&DER kunst. Houdt rekening met één tot vijf werkdagen overboektijd. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk verstuurd met TNT-Post. Vermeld bij het overmaken als referentie het ordernummer uit de orderbevestiging.


Bankrekening 150658516 ten name van HER&DER kunst te Utrecht
Verzendkosten

De bestelling word verzonden met Post NL 

Ieder product wordt MOOI ingepakt en vervolgens verpakt in een (bubbeltjes) envelop of doos. De producten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Na het zenden van de bevestigingsemail van HER&DER kunst aan de Koper, zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden afgeleverd binnen de beoogde leveringstermijn van 10 werkdagen.* Uitzondering kunnen zijn de producten op maat. 

HER&DER kunst probeert de bestelling als brievenbuspost te versturen, zodat u niet speciaal thuis hoeft te blijven of het pakket later op het postkantoor moet afhalen. Er zijn echter bestellingen die niet door de brievenbus kunnen. In dat geval wordt de bestelling aangetekend verstuurd en kunt u deze volgen met een unieke code via www.tracktrace.nl. U krijgt hiervan altijd bericht via e-mail.

Eventuele informatie over leveringstermijnen en verzendkosten naar het buitenland kunnen worden opgevraagd middels het sturen van een email aan kunst@her-en-der.nlBrievenbuspost binnenland
       
Max. 38 x 26,5 x 3,2 cm.
    0 – 20 g
€ 0,83
  20 – 50 g
€ 1,66
  50 – 100 g
€ 2,49
100 – 250 g
€ 3,32
250 – 2 kg
€ 4,15


Pakketten binnenland

Past niet door de brievenbus – Max. 100 x 50 x 50 cm.
  0 – 10 kg
€ 6,95
10 – 30 kg
€ 13,25

Privacy Policy

HER&DER kunst respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. HER&DER kunst gebruikt uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal HER&DER kunst deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. HER&DER kunst zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

HER&DER kunst gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: 
- Als u een bestelling plaatst, heeft HER&DER kunst uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 
- Om het winkelen bij HER&DER kunst zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaat HER&DER kunst met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van HER&DER kunst diensten op. Hierdoor kan HER&DER kunst de website personaliseren. 
- HER&DER kunst gebruikt uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op de website. 
- Als u bij HER&DER kunst een bestelling plaatst bewaart HER&DER kunst, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens bewaard blijven, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen. 
- Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die HER&DER kunst krijgt van bezoekers helpen HER&DER kunst om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. 
- Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. HER&DER kunst is benieuwd naar de meningen van bezoekers, maar behoudt het recht bijdragen die niet aan de site voorwaarden voldoen niet te publiceren. 

HER&DER kunst verkoopt uw gegevens niet
HER&DER kunst zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Door HER&DER kunst ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.